Despre noi

Despre noi

Ideea acestui proiect a pornit în urmă cu aproximativ 7 ani, moment la care am realizat necesitatea existenței unui centru de hemodializă veterinară.

Numărul crescut de cazuri de insuficiență renală la câine și pisică, dar și afecțiunile care generează această patologie ca determinare secundară (leptospiroza, babesioza, intoxicații diverse) au constituit fundamentul acestei idei.

Am contactat numeroase centre din lume și am avut un dialog prelungit cu producătorii din domeniu și, la mai bine de 6 ani de la debutul dialogului, am găsit o deschidere la unul dintre liderii mondiali din domeniu.

În prezent, Clinica noastră deține cea mai modernă aparatură a momentului, iar terapia se face în strânsă legătură și cu suportul continuu al liderilor de opinie din domeniul medical uman din marile centre de hemodializă din România.

Pornită acum un an de zile, Clinica s-a extins, iar numărul de cazuri rezolvate pozitiv este în creștere continuă.

În cadrul acestei Clinici oferim dializă peritoneală pentru căței și pisici de până în 10 kg, hemodializă intermitentă și hemodializă continuă. Terapia de substituție renală extracorporală poate fi prevăzută ca hemodializă intermitentă sau terapie de substituție renală continuă. Deși acestea diferă în execuție, ambele metode se bazează pe aceleași principii fiziologice.

Dializa peritoneală este un excelent substitut al hemodializei la cazurile care, din diferite motive nu pot suporta hemodializa. Pe lângă dializă, pacienții pot beneficia și de servicii medicale complexe (medicație adjuvantă intravenoasă, nutriție enterală, tuburi de hrănire) internare și îngrijire continuă asistată.

Deși nu este cea mai ușoară și prietenoasă experiență pentru animalul dumneavoastră de companie, ne dorim și suntem siguri că reușim să o transformăm într-o amintire cât mai plăcută pentru cei care ne trec pragul.